TPV i registradores

Els Terminals Punt de Venda (TPV’s) Vectron són un dels equips més innovadors i eficients que es poden trobar actualment en el mercat europeu. És per això que Remsa, seguint amb els nostres valors d’innovació i qualitat professional, escollim aquest proveïdor per oferir solucions a empreses de serveis.

Vectron Systems s’ha especialitzat en la fabricació i venda tant d’intel·ligents sistemes T.P.V. com de sistemes de programari de comunicació per a la connexió en xarxa d’empreses amb sucursals arreu del món. Vecton és actualment una de les empreses capdavanteres del mercat alemany dins del sector dels programaris de comunicació, es troba entre els deu fabricants europeus més importants, i és líder del mercat en el sector alemany de la gastronomia i fleca.

A més de distribuir aquestes solucions tecnològiques més punteres, dins l’ampli catàleg de Remsa també es pot escollir entre una gran gamma de caixes registradores d’altres marques per proporcionar al nostre client les solucions més afins al seu negoci.

Ofertes

Sol·licita més informació

Sol·licita més informació

Omple el formulari i en un sol click nosaltres et truquem.

Ves al formulari

Calaix elèctronic

Calaix elèctronic

Cash Keeper és el sistema de gestió de diners ideal per a qualsevol negoci. La caixa sempre quadra, evita possibles furts i robatoris, no hi ha errors en el canvi, etc.

Calaix elèctronic

Nou Duratec S15

Nou Duratec S15

Nova marca de TPVs. Robust,econòmic i eficaç, el nou S15 combina simplicitat d’ús amb un disseny elegant i funcional.

Nou Duratec S15